Algemeen:

Startpagina

Sitemap

Execution Only

Disclaimer

U kunt zelf online een motorverzekering berekenen en afsluiten. De voorwaarden, dekking en premie voor de motor verzekering staan duidelijk en overzichtelijk op rij, en dat van de beste verzekeraars.

Na het berekenen van de premie voor een motorfietsverzekering een keuze hebt gemaakt welke verzekeraar u kiest, kunt u de verzekering direct afsluiten. U ontvangt per e-mail een bevestiging voor een voorlopige dekking en bent direct verzekerd.

Het regelen van verzekeringen via internet neemt enorm toe. Steeds meer mensen maken gebruik van internet voor het regelen van hun verzekeringen. Dat is niet zo vreemd. Het zelf bepalen wanneer u uw zaken wilt regelen, zelf een keuze maken van de verzekeraar, en een scherpe premie zijn de voornaamste redenen. Motorfietsverzekering.com is gevestigd in Almere te Flevoland.

De premie is afhankelijk van verschillende factoren. Bovendien bieden wij u verschillende verzekeraars aan. Voor de motorverzekering maken wij gebruik van o.a. WINTERTHUR Verzekeringen, AMEV, Stad Rotterdam, London, Nationale Nederlanden, Reaal Verzekeringen en de Europeesche.